Home
 

BINE AȚI VENIT LA CASELE DE ODIHNĂ ŞI RECUPERARE “PERLELE NISTRULUI”

Situate la doar 18km de Chișinău, in "Parcului Nistrean" din localitatea Vadul lui Voda, Casele de Odihnă şi Recuperare “Perlele Nistrului”, prezintă un loc excelent pentru agrementul copiilor şi maturilor.

Odată ce te retragi din aglomerația capitalei, parcurgînd 18km spre est, decoperi centrul republicii Moldova cu numele Vadul lui Vodă.

Cu o arie aproape de 1440 ha, amplasat pe trei coline, orașul Vadul lui Vodă reprezintă un teritoriu total diferit de celelalte localități.

Este remarcat prin cele 100 de stațiuni turistice, printr-o zonă pitorească de pe malul drept al rîului Nistru, dar cea mai de preț comoara o constitue aerul. Aici aerul se respiră cu pieptul plin.. Cercetările efectuate în anii postbelici au demonstrat că în Vadul lui Vodă concentrația oxigenului în atmosferă este cu 20% mai mare decît în alte zone ale Europei Răsăritene, ceea ce-l face asemănător cu aerul din Alpi.

Casele de odihnă şi Recuperare “Perlele Nistrului” reprezintă etalonul celui mai excelent loc de odihnă, cu o capacitate de 500 locuri.

 
Banner
Copyright © 2021 Perlele Nistrului. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
 

Polls

Joomla! is used for?
 

Who's Online

Avem 10 vizitatori online

Advertisement

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.